Cart


Om oss

VI ÄR VERKTYGS OCH BYGGTILLBEHÖR LEVERANTÖR TILL BYGGFACKHANDEL, BYGGVARUHUS, E-HANDEL, PROFFSBUTIKER OCH HÄNDIGA HANTVERKARE. STORT SORTIMENT, GLAD SERVICE, BRA PRISER OCH SNABBA LEVERANSER! VI HJÄLPER ER MED ETT LÖNSAMT BUTIKSKONCEPT!

POSTADRESS: VERKTYGSPRO.SE C/O BRAVIZA AB,
CENTRALLAGER: STENBROVÄGEN 21, 253 68 HELSINGBORG, SWEDEN
KONTAKT: TEL. 070-300 00 09, E.POST: INFO@
ORGANISATIONSNUMMER: 556984-3294
V.A.T: SE556984329401

VI ÄR LEVERANTÖR TILL KAKELBUTIKER & STENBUTIKER, MASKINUTHYRNINGSFÖRETAG, BYGGHANDLARNA OCH BYGGPROFFS MED STÖD, SERVICE OCH ETT BRETT UTBUD AV DIAMANTVERKTYG, MASKINER, BYGGTILLBEHÖR,  SAMT ALLA DE TILLBEHÖR DU BEHÖVER FÖR ATT SKÄRA, KAPA, SÅGA, RIVA, BORRA, SLIPA OCH POLERA DEM FLESTA BYGGMATERIALEN. VI FÖR SAMMAN KVALITÉ, HÖG PRESTANDA, ANVÄNDARVÄNLIGHET OCH SÄKERHET, SÅ ATT DU KAN FÅ JOBBET GJORT PÅ ETT EFFEKTIVT OCH SMIDIGT SÄTT. VÅR FINASTE BELÖNING ÄR ATT SE STOLTA PROFFS LYCKAS!


BUTIKSLÖSNINGAR

Att skapa en attraktiv butiksupplevelse där man enkelt hittar det man söker blir viktigare allteftersom konkurrensen från e-handeln ökar. Samtidigt måste man tänka på lönsamheten och säkerställa att ”rätt” kvalitetsprodukter syns och får plats i hyllorna. Därför erbjuder vi allt från hela butikskoncept där vi planerar hur sortimenten ska placeras för att få ett så bra kundvarv som möjligt, till enskilda planogram.

Vi anpassar helt enkelt lösningarna utefter era behov. Oavsett om du är en stor kedja eller en liten butik, har du förmodligen funderat mycket på ditt butikskoncept. Varje hylla är viktig för den totala försäljningen och utmaningen är att få omsättning överallt i butiken. Det är också viktigt att butiken och e-handeln kompletterar varandra. Kan man få man dessa att samspela finns det mycket att vinna på sista raden. För att skapa ett sortiment i butik som omsätter och inte bara hänger, kräver det att man har bra säljdata och kompetens om produkterna.


KONTAKTA OSS FÖR KOSTNADSFRI FÖRSLAG
VÅRA PRODUKTER FINNS HOS FLERA ÅTERFÖRSÄLJARE RUNT OM I VÅRT AVLÅNGA LAND. HITTA EN BUTIK NÄRA DIG HÄR!  ÄR DU INTRESSERAD AV ATT SÄLJA VÅRA PRODUKTER? KONTAKTA OSS GÄRNA PÅ INFO@