Ska du renovera badrum?
Cart


Ska du renovera badrum?

Ska du renovera badrum?
2021-08-25

BADRUM

"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..."

"There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain..."Gör du badrumsrenovering eller placerar du bara en ny fåfängningsdisk som ersättning för den gamla? Hur som helst, för att välja rätt material för detta projekt krävs noggrann planering och utvärdering av dina behov och budget.
Materialen som används för köksbänkskivor kan också vara dina alternativ för toalettbord. Till skillnad från köksbänkar kommer du att använda mindre dimensioner för toalettartiklar i badrum och du kan installera det själv med en hjälpare av en eller två.
Vi kommer att prata om olika material och mönster för det här projektet, så att du har en bättre uppfattning om hur du får ut det mesta av det. Håll utkik tills sista delen.
Bänkskivor i badrum
Badrums fåfängningsdiskar får mindre skada jämfört med köksbänkar på grund av flera faktorer som vassa och heta föremål, ättika, bakpulver och kraftfull huggning. Men du måste fortfarande välja ett hållbart material så att det kan hålla längre och kan motstå ämnen från tvål, kosmetika, lotioner, tandkräm och andra.
Handfatet är en oundviklig funktion för en bänkskiva i badrumsbad, för du behöver alltid vatten efter att din skönhetsritual är över. I så fall har du flera designalternativ för fåfänga med handfat. När du väljer vilken design som passar dig måste funktionalitet och genomförbarhet beaktas.
Bänkskivor i badrum med handfat
Du har möjlighet att antingen installera ett handfat eller inte i din toalettbänk. Det finns fördelar och nackdelar med att installera ett handfat och du måste väga det noggrant innan du fattar ett slutgiltigt beslut.
Några av de stora strävandena för diskbandsinstallation, inklusive hur man installerar det sömlöst och rörsystemet. Du måste också överväga kostnaden för material, arbetskraft och designkompatibilitet.
Fåfänga bänkskivor utan diskbänk
Att installera en fåfängningsdisk utan handfat kan vara det enklaste och mest avslappnade alternativet, särskilt om det inte är möjligt. Du behöver bara välja vilket material - granit, kvarts, massiv yta och marmor. Vanligtvis, för sin storlek, måste du matcha den med dina fåfängningsskåp över huvudet med viss ersättning för en överhand på framsidan och sidorna.
Fåfänga bänkskivor med handfat
I allmänhet finns det två alternativ för fåfängningsdiskar med handfat, det vill säga integrerat och utskuret handfat. Endera av de två kan du ha ett eller två handfat installerat beroende på hur stor din bänkskiva är.
För integrerade fåfänga är diskbänken redan fäst på bänkskivan. Det tar bort besväret med att hitta rätt diskbänk som passar storlek och syfte. Det kan vara att diskbänken är gjuten med bänkskivan eller att den är fäst under den.
När det gäller kostnad är genomsnittspriset för en vanlig handfat $ 40 till $ 150, medan för fåfänga är det mellan $ 900 och $ 1500. Priset kan variera beroende på storlek, mineral och design på bänkskivan.
För en enda diskbänk fåfänga är den minsta måtten som krävs 30 tum bred. En bredd på 36 till 48 tum är dock mest föredragen för bekvämlighet och mer arbetsutrymme.
Dubbel handfat fåfänga
Denna typ av fåfänga är möjlig för en större yta och valfritt material kan väljas, t.ex. fast yta, kvarts, granit och marmor. För det mesta är det att föredra att ha dem gjutna tillsammans med mineralplattan för att få ett sömlöst utseende.
Det blir mindre krångel med att leta efter rätt storlek på diskbänken för att passa de två sinkhålen. På samma sätt kan du också ha backsplashen integrerad så att den installeras på en gång.
Om du planerar att ha en fåfänga med två handfat måste din bänkskiva vara minst 60 till 72 tum bred. För den här har köksskåpet ovanpå en standardstorlek på 36 tum (L) och 24 tum (W). Minsta djup för en dubbel handfat är 8 tum, men det kan gå djupare mellan 9 till 10 tum.
Med tanke på kostnaden kan den genomsnittliga kostnaden för att installera en fåfänga fångas upp till $ 1000. Arbetskostnaderna blir dyrare eftersom det tar längre tid att slutföra installationen och flera ytterligare funktioner måste göras för att säkerställa att fåfängan är säkert installerad.
Underskåp för kärlfat
Detta är en modern stil för att installera din diskbänk i din fåfänga utan att behöva gå igenom besväret med att klippa diskhål, säkerställa sömlös infästning och de komplicerade rörkraven.
För den här sitter diskbänken bara ovanpå fåfängan och du har större frihet att välja design, storlek och form. För barn är den här stilen kanske inte så vänlig eftersom den ger upphov till höjden på fåfängningsdisken.
Istället för att behöva klippa ett stort hål över fåfängans toppbredd behöver du bara borra ett litet hål för att tillåta ett smalt rör för vatten att rinna ner.
Oavsett om det är bostads- eller affärsutrymmen, måste den totala höjden på en fåfänga fåfänga toppas justeras för att passa alla användare. Om din fartygssänka har en höjd av 8-tums, är den totala höjden på fåfängans topp mellan 24 till 35 tum inklusive kärlens höjd.
Om funktionshindrade använder kärlens fåfänga, är fåfängans totala höjd mellan 21 och 26 tum inklusive 8-tums höjden på kärlets sjunka.
Semi-infälld Den
Här typen liknar en fåfänga i kärl men med bara hälften av kroppen utsatt ovanpå medan den andra halvan sjunker under disken. Det är en hybrid mellan undermontering och kärltyp. Din främsta fördel är att minska räknarens totala höjd så att den blir mer tillgänglig för barn och personer med funktionsnedsättning.
Anpassade fåfänga bänkskivor
För en ny fåfänginstallation kan du antingen välja en färdiggjord eller specialtillverkad fåfänga. Det senare är dyrare eftersom du måste ha en skräddarsydd dimension som uppfyller dina krav.
Den typiska kostnaden för skräddarsydda fåfängor är mellan $ 500 och $ 2800, vilket inte inkluderar installationskostnaden. Den uppskattade uppdelningen för den här är följande:
Total kostnad - $ 500 - $ 2800
Materialkostnad - $ 5 - $ 135 per kvadratfot
Installationskostnad - $ 200 - $ 1000
Arbetskostnad för VVS - $ 45 - $ 200 per timme
-----------------------------------------------------------

Vanity Solid Surface Bänkskivor

Om du vill gå halvvägs för kvalitet och pris mellan laminat och natursten, då är en solid yta det bästa alternativet. Det är mer hållbart än laminat men billigare kostnad än natursten.

Detta material består av mineraldamm, färgämnen, polyester, hartsbindemedel och akryl. De har en liknande färg och design med naturstenarna men med bättre icke-porös förmåga. De verkar mer sömlösa, fläckresistenta och antimikrobiella. Några av de kända märkena med fast yta inkluderar Formica, Corian och Gibraltar.

Den genomsnittliga kostnaden för fasta underdelar är mellan $ 52 och $ 120 per kvadratfot eller $ 40 till $ 100 per linjär fot. Om du vill att den ska kantas tillkommer en extra kostnad på $ 12 till $ 17 per linjär fot.

--------------------------
Vanity Granite bänkskivor
För naturstenar är toppvalet granit på grund av sin subtila men lyxiga vening och design. Det är lika hållbart som kvarts och kan effektivt motstå fläckar, repor och värme. Du måste dock ha ett årligt förseglingsunderhåll för att behålla sin goda icke-porösa förmåga.

Det stora bakslaget med detta material är kostnaden. Den genomsnittliga kostnaden för installerad fåfänga i granit varierar från $ 173 till $ 339 per kvadratmeter. Installationskostnaden ligger mellan $ 61 och $ 84 för en bänkskiva på 100 kvadratmeter.

Vanity Quartz bänkskivor
Den stora rivalen med granit i branschen är kvarts. Det är ett syntetiskt mineral tillverkat av 95 procent naturliga mineralpartiklar och 5 procent hartsbindemedel. Du kan förvänta dig en mängd olika vener och mönster av detta material. Dessutom ger den en mer sömlös installation jämfört med granit.

Några av de kända märkena av bänkskivor i kvarts är Silestone, Caesarstone och Cambria. Dess seghet och motståndskraft mot fläckar och repor är jämförbara med granit. Dess främsta bakslag är också priset. Den typiska kostnaden för detta material är $ 60 till $ 100 per kvadratfot.

Till skillnad från granit har detta material en låg värmetolerans så du måste använda några dynor när du placerar heta föremål på ytan. På samma sätt kan fingeravtryck lätt fläckas på ytan så att du måste torka det med jämna mellanrum.
Toppar i kvarts med handfat
Med tanke på att den är konstgjord, kan du därför enkelt använda en skräddarsydd fåfängatopp tillverkad av kvarts. Den kan enkelt anpassas till olika diskbänkskonstruktioner som undermontering, kärl, halvfälld, tråg och integrerad typ.

Det eleganta vita utseendet på kvarts kan enkelt komplettera alla moderna badrumsdesigner. På samma sätt liknar dess typiska vita färg renhet och renhet i området.

Vanity Marble bänkskivor
Om du letar efter en alternativ natursten för din fåfänga kan du aldrig ha fel när du väljer marmor. Det visar lika elegant och lyxigt med granit och kvarts.

Det är en metamorf sten från kalksten som finns i en mängd olika design och färger. Den vanligaste designen är vit med grå vener och matt finish. Det rejäla priset är den huvudsakliga motgången för detta material som når mellan $ 125 och $ 150 per kvadratfot.

Du måste också ha regelbundet förseglingsunderhåll för detta mineral för att förbättra dess antibakteriella, rep- och fläckbeständighet. Du måste hålla den borta från sura lösningar eftersom den reagerar lätt med mineralet.
Fåfänga toppar till salu
Vi erbjuder de bästa till salu fåfänga toppar i Chicago med massor av variationer i mönster och storlekar som kan passa alla dina badrum renovering krav. Vi kan anpassa den dimension och tjocklek du vill ha för ditt badrum och fåfänga.

Några av de typiska fåfängdesignerna vi erbjuder våra kunder inkluderar:

 Fristående - Detta är den typiska designen som valts av de flesta kunder. Underskivan vilar på golvet och fästs på väggen med skruvar.

 Väggmonterade- Detta kallas också flytande fåfänga, eftersom de är säkert installerade på väggarna. Det låter dig spara mer golvyta jämfört med fristående stilar.

 Hörn fåfängor - Om du har ett litet badrum, då placera din fåfänga topp på hörnet kommer att vara en total platsbesparare.

 Konsol - Denna design liknar fristående men med större golvfrigång för att tillåta fritt luftflöde. På samma sätt placeras fåfängningsskåp under bänkskivan.

Vi kan också göra olika handfatdesigner för din fåfänga som passar atmosfären i ditt badrum. Nedan följer några av de typiska fåfänga handfat stilar vi gör för våra kunder.

 Undermonterad - Detta är den typiska stil som installeras för de flesta hushåll eller kommersiella utrymmen. Handfatet placeras under fåfänga och är tillverkat av koppar eller porslin.

 Fartyg - Detta tillämpas mestadels på moderna hem och kontor. Handfatet placeras direkt ovanpå fåfängan.

 Halvfälld- Detta är en hybrid mellan undermontering och kärltyp eftersom endast hälften av diskbänkens kropp är utsatt utanför och den andra halvan under bänkskivan.

 Trough - Om du vill ha ett sömlöst utseende har denna design diskbänken och bänkskivan är ett material. Sedan vilar hela systemet ovanpå ett fristående fåfängningsskåp.

=============================
Badrumsmöbler


Billiga bänkskivor i badrummet

Om din strama budget är flaskhalsen för din badrumsrenovering, är lösningen att ha ett billigare alternativ för dina badrumsbänkskivor. Det bästa valet för att lösa detta problem är laminat, keramiska plattor och medelkvalitets konstruerad sten.

Dessa tre material erbjuder mångsidiga alternativ för design och hållbarhet som kan passa även din snävaste budget. Laminerade bänkskivor är ditt billigaste alternativ, följt av keramiska plattor och sedan medelstora konstruerade stenar.

De erbjuder fortfarande rättvis hållbarhet och elegans för priset. Ingenting kan någonsin gå fel om du går efter dessa billigare alternativ.
Din kommentar
John
2021-08-25
Where Can I Get Some? There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even
admin
2021-08-25
d humour, or randomised words which don't look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn't anything embarrassing hidden in the middle of text. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. It uses a dictionary of over 200 Latin words, combined
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

Du måste logga in för att kommentera bloginlägg. Har du ingen konto registrera dig här. Självklart är registrering gratis